En god bålpanne legger til rette for avslappet kos i mørketiden


Vinteren ankommer ofte tilsynelatende plutselig i Norge, med tilhørende trafikkaos og andre problemer. Heldigvis normaliserer seg situasjonen raskt, og da er det hyggelig å legge til rette for kvalitetstid med hele familien. Det er mange nordmenn som har fått opp øynene for bålpanner i hagen, noe som kan være et lavterskeltilbud når du vil ha med hele familien.

En svært enkel og fleksibel løsning

Det finnes mange ulike typer bålpanner og tilbehør, noe som gjør det mulig å velge en løsning som passer til akkurat dine behov. I sin enkleste form er en bålpanne akkurat det navnet tilsier, en enkel metallpanne der du kan fyre opp et bål. Den mest tradisjonelle formen er med en panne opphengt i et stativ.

Bålpannen gjør det enkelt å fyre opp et lite bål i hagen, i og med at bålpannen gir fleksibilitet når det gjelder plassering. Du må selvfølgelig huske på sikkerheten, men bålpannen gjør det mye enklere å finne et egnet sted. Med et koselig bål kan du både lage mat, varme deg og bare sitte rundt bålet.

Matlaging, varme eller bare kos

En bålpanne legger til rette for at utetid i snøen ikke trenger å være et stort prosjekt. Du kan tenne opp i bålpannen i løpet av noen minutter, og familiemedlemmer kan være med akkurat hvor lenge de vil. Noen vil kanskje lage pinnebrød over bålet, andre bare ta en kopp kakao eller kaffe. Husk på at smarte tilbehør gjør det mulig å både lage og varme ulike typer mat og drikke.

I tillegg er det også veldig koselig bare å sitte rundt et bål i egen hage. Igjen trenger man ikke å gjøre det komplisert, hvorfor ikke bare legge ut noen deilige pledd eller saueskinnsfeller direkte på noen hauger med snø rundt bålpannen? Det trenger ikke være mer komplisert enn det, en bålpanne med tilbehør gir avslappet kos.