Hvordan rengjøre et bad med en tett vask?

Innlegget er sponset

Hva er en tett vask og hvordan fungerer den?

En tett vask er en rengjøringsprosess som bruker vanntrykk og sugekraft for å rengjøre badet. Den kan brukes på både fliser og fugemasse. Det er et flott verktøy for å rengjøre badet ditt raskt og effektivt. Den kan kombineres med andre rengjøringsmetoder som bruk av en skurebørste, som gir deg allsidighet. En tilstoppet vask er en type rengjøringsprosess som brukes på badet. Det brukes vanligvis når du har problemer med hardt vann, såpeskum og andre typer misfarging som oppstår i vasker. Prosessen starter med å renne varmt såpevann inn i vasken i flere minutter. Dette åpner opp avløpet og lar eventuelle tetter renne ut. Du må kanskje bruke et stempel i hardtvannsscenarier og noen andre scenarier også.

Prosessen starter med å spraye overflaten med en løsning, vanligvis vann, eddik eller blekemiddel. Deretter bruker du en skrubbebørste for å løsne opp smuss som er tilstede på overflaten av flisen eller fugemassen. Til slutt skyller du den av med rent vann for å fjerne eventuelle rester fra løsningen. Flisfuger behandles med en vannløselig løsning, for eksempel eddik. Dette gjør at blandingen kan rense og fjerne smuss eller opphopning.

Kontakt vår Rørlegger Lillehammer for hjelp med å rengjøre et bad med en tett vask.

Hvordan rengjøre badet?

For å rengjøre toalettet bør du først fjerne lokket og skylle det med vann. Bruk deretter en fuktig klut til å tørke bort smuss fra toalettskålen. Bruk deretter en løsning av 1 ss blekemiddel og 1 liter varmt vann til å rengjøre toalettskålen.

For å vaske vasken, bør du først skru på kranen og la den gå i ca. 2 minutter. Deretter bruker du hendene til å skrubbe bort smuss fra innsiden av vaskekummen. For å avslutte, skyll ut med en blanding av en spiseskje blekemiddel og en liter varmt vann.

Tips for rengjøring av badet med en tett vask

Rengjøring av badet er en oppgave som de fleste ikke liker å gjøre. Denne veiledningen er ment å gi noen tips og triks for rengjøring av badet ditt med et stramt budsjett.

1. Skaff deg en bøtte eller liten søppelkasse og plasser den i dusjen

2. Fyll beholderen med varmt vann og tilsett litt flytende såpe

3. Fukt ned veggene i dusjen og skrubb dem ned med en svamp

4. Hold øye med hva du bruker, slik at du ikke bruker for mye såpe eller blekemiddel

5. Skyll ut svampen i lunkent vann for å bli kvitt eventuelle såperester, og vri den ut før du vasker den igjen i rent vann