Refinansiering og forbrukslån

Forbrukslån

Forbrukslånet er det mest fleksible lånet som finnes i Norge i dag. Det er ingen vei utenom dette flotte lånet som gir deg muligheten til å få penger på dagen så lenge du oppfyller kriteriene til lånet. Det er ikke så lett som mange tror å få forbrukslånet. Så mange som 70% får avslag på lånet av flere forskjellige grunner. Det er viktig at du har en ryddig økonomi før du søker. BN Bank trakk seg fra dette markedet fordi de mente at det var for mange useriøse personer som søkte på forbrukslånet. De brukte rett og slett for mye tid på å si nei og fant heller ut at det ikke var noe vits.

Refinansiering

Den beste måten å bruke forbrukslånet på er å spare penger. Klarer du å låne penger og samtidig spare penger har du gjort en god jobb. Ta opp et forbrukslån og bruk disse pengene på å nedbetale gjeld som er dyrere. Dette kalles refinansiering og kan gjøres på flere måter. Det trenger ikke å være forbrukslånet, men kan også være huslån eller andre lån som du har tilgang til. Hvilket lån som passer deg og hvilke lån som gjør at du kan refinansiere er usikret, med unntak av forbrukslånet. Forbrukslånet er nemlig vår gode venn i nøden som gjør at vi kan spare penger på billigere lån selv om vi ikke nødvendigvis har penger til å gjøre alt det som vi må eller kan gjøre. Forbrukslånet gir oss denne fleksibiliteten fordi lånet ikke krever sikkerhet fra oss.

Spar penger i dag

Den beste måten å spare penger på er å ta opp et billigere forbrukslån for deretter å betale ned andre dyrere lån. Det er opplagt at billigere lån alltid er å foretrekke. Start derfor med å spare penger på dine lån i dag. Gå på Sambla sin side for å få hjelp. Legg inn all din informasjon om deg selv og dine lån slik at du vet om du kan få et lån som er billigere enn det du har i dag. Det tar noen minutter å gjøre dette på en god og ryddig måte. En av de aller beste måtene å gjøre dette på er ved å søke. Nettsøknaden går fort, hvor du sitter og venter litt før svarene kommer. Noen banker sender svar med en gang, mens andre tar litt tid. Det trenger ikke å være negativt å vente litt, og det trenger ikke være negativt om tilbudet kommer etter noen sekunder.

Har du allerede lån så er det ingen vits å starte med søknader om mer lån om du ikke allerede vet at du klarer og betjene din situasjon slik den er i dag. En av de aller verste, men allikevel beste måtene å spare penger på er ved lån. Se deg etter forskjellige tilbydere. Har du ingen du mener er en beste, så gå til Sambla. De er best.